Barmarksträning och valptider

Nu börjar isen försvinna från vägarna så pass mycket att jag kan våga mig ut och barmarksträna. Den här vintern har varit helt bedrövligt isig! Vi har som sagt gått mycket i skogen och även tränat med däck för att hitta på alternativ till draget. Det var inte så här jag hade tänkt mig att min första vinter med släden skulle bli.

Men hundarna är i alla fall superlyckliga när de får springa lösa i skogen. Akira vågar vi inte släppa ännu, men vi har lång lina på henne så att hon ska kunna hoppa runt och leka med de andra.

Valptiderna inspirerar. Jag har korta träningspass med Hiku varje dag och jag upplever att hon är lättlärd och intresserad. De andra hundarna vill också gärna vara med och träna lite trix när de märker att jag håller på med Hiku. På lördag tänkte vi åka på ”valpsläpp” på hundhjälpen här i Uppsala, där man träffar andra valpar under ledning av instruktör. Och sen nästa helg börjar ju valpkursen!

Det börjar också dra ihop sig inför företagsstarten och vi är i färd med att köpa in saker vi behöver för att starta upp. Det känns jättespännande!

20170129_152337img_3883-2eimg_3968-2eimg_4059-2eimg_4043-2eimg_4004-2eimg_3964-2eimg_3930-2eimg_3894-2e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s