Jag lovar att bli bättre

Oinspirerad kan man verkligen kalla mitt tillstånd just nu. Här i Uppland är det bara grått, grått och grått… och halt. Nu är det i alla fall ett par minusgrader, men snön lyser med sin frånvaro. Oinspirerad. Jag som älskar att fotografera. Det blir urkassa bilder eftersom allting är mörkt och grått, så oftast tar jag inte ens med mig kameran när jag ska iväg på något. Oinspirerad. Känner inte att jag har nåt att skriva om, inga fina bilder att visa. Stiltje.

Men jag lovar att bli bättre. Allting blir bättre förr eller senare, och man ska ju inte klaga, eller hur. Men jag kan säga att det här med Norrland blir en allt allvarligare tanke i mitt huvud. Jag trivs inte här i det platta och snöfattiga södra Sverige, så är det bara. Men man får göra det bästa av situationen. Hålla ut och vänta på bättre tider.

img_4330-2e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s