Vårkänsla…

Det är en märklig vinter det här… De senaste dagarna har vi haft vår här i Uppsala, och det är bara mitten av februari. Det jag hoppas på nu är att det ska bli så pass varmt att isen smälter. Det är fortfarande isgata här… Det är nästan så att jag längtar efter våren. Bättre en fin vår med barmarksdrag än en kass vinter helt utan drag. Inte för att jag skulle gråta om det vände och vi fick en omgång vinter här också…

Jag målar skåpluckorna i köket i alla fall, jag och mamma håller på med att spackla och måla i hallen. Inredningsinspirationen har slagit till. Fördelen med att köpa ett fult hus är att det blir så tydlig skillnad när man börjat fixa till det.

Vi passar på att miljöträna hundarna när vi ska in till stan för att göra ärenden. Projektet bygga en till hundgård står på tur. Och göra en större inhägnad.

Jag har en massa tankar i huvudet, men det är som om jag inte kan få ner det i ord. Inte just nu. Den här dåliga vintern har lite tagit död på min inspiration till att skriva. Men så kan det ju vara ibland, och jag vet att den alltid kommer tillbaka förr eller senare.

img_7504-2eimg_7519-2eimg_7590-2eimg_7619-2e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s