Valpbilder

Tänkte bjuda på lite Hiku-bilder då jag har varit lite dålig på att dela med mig av dem. Men ni hittar dem alltid på hennes instagramkonto hiku_and_the_pack.

Allting går superbra här hemma med Hiku. Hon är så där härligt glad, busig, nos-och-tassar-överallt som bara valpar kan vara. Stor men ändå liten, stark, envis och full av vilja. Positiv, lyhörd och lättlärd. Hon är nästan helt rumsren, lätt att lämna ensam ute på gården; antingen med de andra hundarna eller helt ensam. Vi tränar på att lämna henne kortare stunder inomhus och det har gått väldigt bra. Självständig men samtidigt social och älskar att vara med på allting.

I träningen fokuserar vi en massa på kontakt, men även sitt, ligg, stanna kvar och har på kul börjat öva in snurra. Hon tycker att det är superkul och är alltid med på noterna. När det gäller drag får hon testa att dra handduk och i övrigt har hon varit med i släden på de senaste dragturerna. Hon är en riktig tuffing som helst skulle vilja springa med de andra hundarna redan nu! En riktig liten klippa!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s