Jag har ju insett att vi behöver fler draghundar…

Eftersom smhi:s prognos visade på att snöfallet som föll i morse skulle övergå i regn, och att det skulle regna och vara plusgrader de kommande dagarna, samt minusgrader på nätterna = isgata, så lade vi alla planer åt sidan och åkte iväg på en slädtur. Det gäller att passa på här i gränslandet mellan vinter och vår. Det var en härlig slädtur, även om blötsnön gjorde det tungt för hundarna. Snälla Hiku, väx upp nu så att du kan hjälpa till i spannet 🙂 

Även om vi har fyra vuxna hundar i vårt spann (eller tre, Dia springer mest med på sidan om) så är det liksom bara två av dem som verkligen tar i (Karak och Akira). Jag har ju insett att vi behöver fler draghundar. Till nästa vinter blir det till att köpa en till släde också, men man får ta en sak i taget. Jag är ju van att alltid köra drag själv, så nu när vi är två som vill dra aktivt så blir det helt plötsligt en annan sak. Men det är så himla superkul att ha någon att dela det med!

20170227_125124

Karak är alltid taggad

20170227_125122

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s