Sjuk igen…

Jag brukar ju nästan aldrig vara sjuk, men åkte på en förkylning lagom till att vi skulle åka upp till kenneln och hämta hem Hiku i januari. Och nu är det tydligen dags igen, har varit sänkt hela dagen och nu har snuvan förpassat mig till soffan. Suck säger jag bara!  

Efter ett par timmars arbete vid datorn och skatteverket intog jag två mackor med makrill och sen däckade jag framför arkiv x. Jag har en förkärlek för att plöja serier på kvällarna, och nu när jag sett game of thrones säsong ett till sex så fick jag hitta nåt annat. Vår internet funkar inte alltid tillräckligt för att streama här ute på landet, så fick leta i dvd-hyllan. 

Hundarna är lite rastlösa efter denna trista dag;  det har dessutom varit ihållande regn hela dagen, så inspirationen har varit i botten. Hoppas på att ha tillräckligt med energi imorgon för att hitta på nåt kul med vovvarna. Till dess är det vila i massor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s