Nu vill till och med jag ha vår…

Det är inga ord som kommer lätt över mina läppar, men jo, nu vill till och med jag ha vår! Jag är less på snö-ena-dagen-regn-is-och-så-vidare-vädret. Nu har vi isgata här igen efter att ha fått några dagar med snö. Vi satsar på nästa vinter istället! (Om det nu inte skulle bli en dunderfin mars månad, men oddsen känns inte skyhöga.)

Vi är på jakt efter en ny, fin vagn, jag ska pimpa upp cykeln, är ute efter en trehjuling också i bästa fall. Här ska det bli barmarksdrag!

Idag blev det i alla fall en härlig sväng i skogen innan det bar av till morgongåva veterinärklinik. Jag hade bokat tid både för Karak och Akira, då Karak har känts lite ur gängorna och Akira har gått och hostat lite. Karak visade sig tack och lov vara frisk som en nötkärna vad de kunde se. Akira däremot verkade ha någon liten infektion alternativt bandmask, så vi ska börja med avmaskning och hoppas på att det hjälper. Men det var i alla fall lindrigt enligt veterinären.

Det är inte helt lätt det här med att välja vilken veterinär man ska åka till. Men förutom priset går jag mycket efter känslan, och det viktigaste är trots allt att personalen känns kompetent och att de är trevliga, vilket jag verkligen fick känslan av här. Dessutom är det vår närmaste veterinär, så det är ju en fördel.

Både Karak och Akira var superfina hos veterinären, även om Akira tycker att det här med hantering är en aning läskigt. Vi jobbar mycket på det, och hon har blivit mycket bättre. Det gäller verkligen att ta det i hennes takt och försöka skapa ett förtroende, då hon absolut inte vill bli fasthållen. Det här med kloklippningen går verkligen framåt, även om jag får ta lite, lite i taget.

20170302_16011220170302_150040

Måste ju passa på att träna lite när man ändå är inne i samhället 🙂

Hiku har börjat vila utomhus. På nätterna sover hon inne i vårt sovrum, eftersom ingen av de andra hundarna sover ute, men hon kan ligga ett par timmar och sova ute både på kvällen och på morgonen, även om alla de andra hundarna är inne. Självständig och trygg liten dam!

Lite bilder från skogen… Kom på idag att det blivit koppeltvång nu också. Hänger verkligen inte med, det är redan mars!

 

 

En tanke på “Nu vill till och med jag ha vår…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s