Ny sele och dragträning med däck

Idag började vi dagen med något så roligt som att storhandla. (Jag hatar att handla mat.) Något som är betydligt roligare är att shoppa åt hundarna, och det var dags att köpa en ny sele till Hiku, så det blev ett besök på arken zoo. Hiku blir alltid center of attention när vi går in på arken zoo. ”Lilla björnen” brukar hon kallas.

Vad man än köper så kommer hon ju att växa ur den relativt snabbt. Men det blev en sele från rukka då den var den enda man kunde justera på flera olika sätt, vilket är bra när hon växer.

img_9158-2e

Efter shoppandet blev det dragträning med däck och liknande. Vi tog bilen till en timmerväg som ligger nära, där det aldrig är trafik eller andra människor. Det är ju fortfarande väldigt mycket is bitvis på vägarna så vi vågar oss inte riktigt ut med vagnen än, men snart! Karak och Akira brukar dra två små däck tillsammans och de jobbar verkligen grymt bra! Amy drog kätting, Dia gick i långlina och Hiku var med en liten stund och drog en vattenflaska. Hon är helgrym, har aldrig ens reagerat på att hon drar någonting, det är full fart framåt som gäller! Hon kommer nog att matcha Karak ganska bra sen, han är också galen i fart 🙂 Detsamma gäller Akira. Hon är så rolig, så otroligt ivrig att få springa, och ÄLSKAR draget, trots att hon aldrig tidigare dragit. Hon står och gnyr av otålighet innan vi kommer iväg.

img_9099-2eimg_9140-2eimg_9115-2e

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s