Snöfall, valpkurs och hyllning till Hundhjälpen

Jag vaknade till ett snöfall och på det så var det ju dags för valpkursen igen, så vilket toppendag! Det var dags för tillfälle nummer tre av sex och idag tränade vi vidare på handtarget, påbörjade hanteringsträning, gick ut till rasthagen för att ha lite valpsläpp och avslutade med att påbörja det här med inkallning.

Hiku är så fantastiskt rolig att träna med! Hon är lätt att få kontakt med, engagerad och verkar ha väldigt roligt.

Jag måste också passa på att hylla Hundhjälpen i Uppland där vi går valpkursen. De som jobbar där är kunniga och erfarna, de jobbar enbart utifrån positiva metoder och baserar sina metoder på vetenskap och beprövad erfarenhet.

När vi kom hem tog jag en lång och härlig skogspromenad med Karak och Amy. Det finns nog ingenting vackrare än en skog i vinterskrud. Jag stannade och bara njöt av lugnet och fridfullheten. Det finns nog inte heller någonting finare än polarhundar med snöpudrade huvuden ❤

20170304_154517-220170304_154536-220170304_15412520170304_15411420170304_154449

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s