Jag har längtat efter dig i flera år…

Underbara Hiku, det är henne jag har längtat efter i flera år! Åren med valplängtan har varit många, känns det som. Och tänk, det är precis henne jag har väntat på. En individ som är så där underbart valpigt glad och positiv. Varje morgon när hon krälar upp i sängen och ska pussa mig i ansiktet blir jag så glad, så varm i hjärtat. Finns inget bättre sätt att vakna på.

Och Hiku inspirerar med sin livsglädje. Valpkursen är verkligen någonting jag ser fram emot varje lördag, och när den är slut kommer vi att fortsätta med unghundskurs. Och så vidare. Att gå flera olika kurser är någonting som jag har velat länge, men som av olika anledningar (typ hjärnblödning och dålig ekonomi) inte blivit av i den utsträckning jag tänkt. Jag gick ju nosework med Amy i somras och det var superkul! Så nu funderar jag på att anmäla mig och Akira till någon kurs som man kan gå parallellt med att man går med Hiku.

Sol och snö inspirerar ju också, och det gör att man vill vara ute länge. Hiku fick frukost ute i hundgården, och sen var vi ute och med alla hundarna i solskenet.

20170305_12245720170305_13315220170305_132334e20170305_133245e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s