Besök i stan och om sociala medier

Bilar och datorer är fantastiska – så länge de fungerar. Min syrras bil har gått sönder för andra gången inom en tidsperiod på för kort, och jag ställde genast upp som chafför eftersom jag vet exakt huuur jobbigt det är när man står där. Jag tog hundarna med mig och vi åkte in till stan, då jag skulle skjutsa syster till tandläkaren. Väl i stan passade jag på att gå promenader med hundarna, och hann också med lite enskild träning med Hiku. Hon är nyfiken på precis allt, men när man börjar träna med henne har hon fullt fokus. Och hon är så söt i vintersolen!

I övrigt går jag runt och väntar. Väntar på f-skatt från skatteverket, väntar på besked från länsstyrelsen osv. Det är lite pusselbitar som ska på plats innan företaget kan dra igång. Men det går framåt!

För att bryta av allt som har med hundar, datorer och sociala medier att göra så har jag flytt till konsten. Det var ett tag sedan jag höll på, det där går i perioder, men nu har jag hittat lite inspiration som jag försöker utnyttja på bästa sätt.

Jag är en person som kan bli rätt stressad av sociala medier. Även bloggen. Det här att man ständigt måste uppdatera, lägga ut sitt liv, blotta sig, synas… Folk granskar, har synpunkter… Så fort man ska göra någonting ska man ha med sig kameran osv… Ibland säger jag stopp. Skiter i att uppdatera, skiter i att fota. Jag vill bara vara, bara jag och hundarna. Det blir ett break. Visst är det kul när många läser, eller när man får många följare på instagram, men det är inte huvudsyftet när jag skriver eller fotar. Jag skriver för att jag gillar att skriva och berätta, för att jag gillar att dela med mig av saker, och ta del av andras liv. Jag fotar för att jag älskar att fota, och det är ju kul att kunna dela med sig av det. Egentligen tycker jag att det är ganska jobbigt när det är FÖR MÅNGA som ser och läser. Lite motsägelsefullt, jag vet. Det är blandade känslor för mig. Men därför försvinner jag ibland.

20170306_14313120170306_143143

 

2 reaktioner till “Besök i stan och om sociala medier

  1. Känner igen vad du skriver. Har liknande känslor här; har inte varit ute på instagram på länge. La visserligen ut en bild härromdan, men innan dess var det lääänge sen. Inser ju att om man ska växa och bli stor så går det inte att skippa en dag eller två, men å andra sidan så sätter jag mitt (och hundens) mående först.

    Så känn ingen press. Om dina följare följer dig för dom gillar dina poster så gör det inget om du inte uppdaterar på ett tag, dom kommer inte försvinna. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s