Det är lite för tungt…

Jag har konstaterat det förut, men vi har inte tillräckligt många hundar som faktiskt jobbar hårt vid draget. Det är Karak och Akira. Amy springer med, drar lite ibland och Dia springer lite vid sidan om. Så det är inte så konstigt att det blir tungt för dem, speciellt eftersom vi bara har en släde. I fortsättningen ska en köra släde och den andra kicksparken har vi bestämt, medan vi väntar på att Hiku växer upp.

Jag blir lätt lite otålig, jag vill dit jag vill nu! Men sen får jag komma ihåg att det här faktiskt är första vintern jag kör med släde och fyrspann överhuvudtaget. Jag har ju tidigare kört med en och två hundar. Det tar lite tid att komma in i det här, att prova sig fram. Så tålamod…

Ikväll blev det i alla fall en tur i mörkret som gick rätt bra, även om det som sagt var lite tungt emellanåt. Det har snöat HELA DAGEN idag, och det ska snöa hela dagen imorgon också enligt smhi. Det är verkligen fram och tillbaka den här vintern. Men så vi hoppas på lite fler slädturer de närmaste dagarna.

20170307_194854_Moment (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s