Shoppingfeber och miljöträning

Igår drabbades vi av shoppingfeber, vi åkte runt till en massa bilhandlare och hittade tillslut vår perfekta skåpbil! Om allting går som det ska så hämtar vi den i nästa vecka, så det får ni se då vad det blev för en pärla.

Idag fortsatte shoppingfebern och jag köpte en ny kamera. Har länge känt att jag behöver en lite mer nätt ta-med-kamera. Min systemkamera vill jag inte ta med mig överallt och dessutom är den lite otymplig att hålla på i vissa situationer. Och min mobilkamera är inte att räkna med i några situationer alls faktiskt, om det inte är väldigt bra ljusförhållanden och orörliga motiv. Så det blev en Sony Cyber-shot. Ska bli kul att testa den imorgon i dagsljus.

Vi tog med oss hundarna till stan och innan shoppandet gick vi runt och strosade. Är det någonting som känns viktigt för mig så är det att lägga en så bra grund som möjligt så att hundarna kan trivas i många olika miljöer. Så vi jobbar mycket med miljöträning för Hikus del. Och hon är ju verkligen inte rädd av sig. Man får snarare jobba med att hon inte ska fram och hälsa på allt och alla, vilket hon gärna vill 🙂 Apropå detta så är det ju dags för valpkurs igen imorgon ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s