Bättre prova och misslyckas än att aldrig prova…

På ett par dagar är nästan all snö borta och vi har haft så mycket som 7-8 plusgrader här i Uppland. Det som är positivt är att isen smälter bort så att man kan köra barmark igen. Annars är jag inget fan av tidig vår och sen höst, det betyder LERA och SKITIGA HUNDAR. Men men, hink och mopp står redo 24/7.

Idag har vi gått i skogen och varit på banken för att fixa bankgiro till företaget. Det drar ihop sig nu och det är sjukt spännande. Och läskigt. Men jag brukar tänka att jag hellre testar och misslyckas än att sitta där och ångra att jag aldrig försökte.

Och angående min hemska gårdag så, ja, idag hade det varit bättre. I alla fall från lunch och framåt. Saker och ting sätter spår, men tiden läker också. Tiden samt fantastiska människor. En sån fantastisk människa är min älskade Andreas. Han står alltid på min sida, stöttar mig, lugnar mig, dömer mig aldrig och får mig att inse att allting löser sig. Han är min stadiga klippa när det stormar. ❤

Apropå fantastiska människor så börjar det också närma sig vår Norrlandsresa då det bär av mot uppfödaren, Team Snow Quest. Ska bli så härligt att få uppleva lite riktig vinter innan det blir vår på riktigt.

DSC00487E

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s