Äntligen lera och barmark!

Ja, jag menar det faktiskt! Trots att leran skvätte upp i ansiktet på mig när jag körde drag med cykeln idag, först med Karak och sen med Akira, så var jag lycklig. Isen är borta! Isen har varit min fiende största delen av den här erbarmliga vintern. Och isen gör att det bara inte går att dra, hur gärna man än vill.

Så det fick vara hur lerigt det ville, för jag hade tittat på SMHI:s tiodygnsprognos och sett att det ska vara en massa plusgrader framöver, vilket betyder att jag faktiskt kan DRA! Bara att få slippa den här stressen att Jag måste hinna dra så mycket som möjligt innan snön försvinner igen. Det är ju faktiskt fördelen med barmark; att man inte är så beroende av vädret. Vill man dra så kan man ju det.

Jag tror att de flesta draghundsmänniskor längtar efter en magiska vintersäsong, och en massa slädturer genom vita vinterlandskap. Jag också. Det är ju någonting speciellt med vinterdraget. Men nu lämnar vi en dålig vinter bakom oss och tar nya tag!

DSC00536 (2)EDSC00528 (2)E

2 reaktioner till “Äntligen lera och barmark!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s