Hikus första ringträning

Någonting som har stått på min to-do-list ett bra tag nu är att börja ringträna inför utställning. Och nu när Hikus valpkurs har tagit slut så passade det bra att hoppa på en grupp som tränar regelbundet inne i Uppsala. Igår kväll var det första gången både för mig och för Hiku.

Det underbara med Hiku är att hon är så otroligt lättlärd och engagerad, oavsett vad man ska göra med henne. Hon har aldrig haft på sig ett halsband då vi hittills kört med sele, men vi fick låna ett utställningskoppel och det bekymrade inte Hiku för fem öre. Hiku förstod snabbt vad det hela handlade om och jobbade på jättebra! Tjejen som höll i träningen testade Hiku lite och Hiku fick beröm för att vara väldigt lättlärd, rolig och positiv. Hon är verkligen en drömvalp ❤

Ursäkta den dåliga bildkvalitén, ljuset var inte det bästa. Men vi har i alla fall fått mersmak och mer att öva på här hemma.

DSC00869 (2)EDSC00904 (2)EDSC00905 (2)EDSC00934 (2)EDSC00940 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s