På tu man hand med Karak

Nu kör vi Karak! Efter en isig vinter som satt käppar i hjulet för vår träning så ligger nu marken bar och redo för oss. Jag har köpt en cykelställning till bilen så att jag kan ta mig ut med cykeln till bra dragvägar. Mitt mål just nu är enskild träning med Karak för att få honom i bättre form och att finslipa på kommandon.

Akira drar inte just nu eftersom hon inte är frisk. Imorgon ska vi till veterinären med henne och vi hoppas på att få lite svar på vad som är fel. Hon har slemmig hosta och värst är det på morgnarna. Tycker så synd om henne lilltjejen. Men hon är hyfsat pigg i övrigt, har ätit lite dåligt, men det har blivit något bättre. Hon roar sig med att slafsa i sina lergropar som hon har grävt ute på gården.

Så från att ha haft ett fyrspann har vi helt plötsligt bara en draghund. Amy har visat på sista tiden att hon inte orkar hålla jämna steg med Karak. Dia mår nog bäst av att slippa draget. Hon kan springa bredvid på såna ställen där det är möjligt.

Medan vi väntar på att Akira blir frisk får jag en massa härliga stunder på tu man hand med Karak. Jag njuter av dessa turer, då det bara är han och jag och skogen.

DSC01059 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s