Grillpremiär, gyttjegrisar och veterinären med Akira

Vi har haft soliga dagar här, så vi slog på stort igår, köpte kött och tog fram grillen. Det var en utmaning att komma ut med en tallrik full med kött när man har en matgalen valp som är väldigt bra på att hoppa. Jag fick ta lite kompostgaller till hjälp och då började Hiku leka med Amy istället. Hon hittade också en leksakskanin som bryskt blivit utsläpad på gården av någon av hundarna.

Med värmen som tinar upp marken kommer leran, och nu har jag varit tvungen att lägga ut träskivor på gården för att hindra hundarna från att anlägga en stor gyttjedamm där. Det går inte att förklara hur leriga hundarna blir där ute just nu. Men skitiga hundar är lyckliga hundar, som jag brukar säga.

Apropå skitiga hundar så fortsatte gyttjebadet under dagens dragtur. Karak ville ta en paus för att bada i ett lerigt dike, och tillslut var det knappt så att man kände igen honom, haha!

Igår var vi till veterinären med Akira. Hon fick röntgas och de tog blodprov. Det visade sig att hon har bronkit i lungorna, så nu har vi påbörjat en antibiotikakur, samt att hon har fått antiinflammatoriskt och smärtstillande. Stackars lilltjejen! Hon vill så gärna följa med och dra, men nu får hon vila tills hon blir bättre. Vi hoppas verkligen på att medicinen ska hjälpa nu! ❤

20170403_105936EDSC01115 (2)E

2 reaktioner till “Grillpremiär, gyttjegrisar och veterinären med Akira

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s