Mäktiga malamuter

Dessa hundar… Vad det är som gör att jag är så kär i malamuterna vet jag inte, men så är det i alla fall. Det är något mäktigt över dem. Man behöver ju inte alltid kunna förklara kärlek, den bara slår till och så finns den där och är så självklar och man undrar hur man har klarat sig utan den en gång i tiden.

Idag tog vi en tripp till malamutepacklife, njöt bland en massa malamuter, gick en promenad med Karak och Axa som fick springa lite lösa tillsammans (de var såååå söta ihop), och sen klappade vi lite på de där mini-malamuterna som underbara Fröja har skapat tillsammans med Arrak. Tänk att de där småttingarna kommer att bli stora, vackra och mäktiga malamuter! Det är lite fantastiskt… Egentligen borde jag inte träffa en massa malamuter, då jag drabbas av ett sådant fruktansvärt ha-begär! Och jag tror inte att det finns någon medicin mot sånt…

Det fina vädret fortsätter och jag har en förhoppning om att lervällingen på gården ska torka ut snart… Jag spenderade hela förmiddagen ute på gården. Förutom att plocka bajs så hängde vi i hundgårdarna och letade godis på marken. Det är underbart hur glad man kan bli bara av att hänga med sina hundar. Bästa starten på dagen!

En tanke på “Mäktiga malamuter

  1. Hunder ut og inn blir fryktelig skittent, men jeg synes det er veldig kos å ha dem inne på kvelden og natten. Det er jo ikke så veldig lenge den mest skittene perioden er. Vet det er endel som har sine trekkhunder inne etter tur. En eller to omgangen, så er de skikkelige familiehunder noen dager før det er to nye sin tur.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s