Kall påsk och dragträning

Att det har varit en kall påsk har nog inte undgått någon. Här i Uppland har vi haft både snöfall och soligt, men kallt. Vi har flängt runt hit och dit till familjens olika medlemmar och ätit påskmat i överflöd. I fredags bar det av ut mot kusten till min mamma, där vi hade påskmys med god mat och spel. Höggravida syster var med och hennes man. Alla hundarna var med, och vi hade även slängt med cyklarna, så det blev lite drag på eftermiddagen. Vi har byggt upp en hundgård där ute så att alla hundar inte behöver vara inne hela tiden. Det kan vara lite smidigt när man också är många människor i ett inte allt för stort hus.

På lördagen blev det hem till Andreas pappa för mera påsk och mera hundmingel, då de har tre egna hundar. Vi har också hunnit med påskmiddag hos Andreas mamma samt mingel hos grannarna, så jag måste erkänna att jag är lite trött!

En bra sak med att det är så kallt är att man kan dra med hundarna utan att vara rädd för att det blir för varmt. Idag blev det en längre tur med Karak och Amy, och en kortis med Hiku som fick låna Akiras sele och springa med framför cykeln, tillsammans med Akira och Dia. Hiku är suveränt duktig, orädd och framåt.

Det är också roligt att både Amy och Karak börjar bli mer i form, de orkar längre och är riktigt taggade. Så för min del får det gärna vara lite kyligt ett tag till 🙂

DSC01278 (2)E20170417_13581120170417_135131EDSC01284 (2)EDSC01288 (2)EDSC01296 (2)E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s