Snart drar allvaret igång!

Det har varit en lång och utdragen process det här med att starta eget. Jag har nog upplevt de flesta känslor på känsloskalan men nu när det verkligen börjar närma sig så känns det bra. Nervöst men bra. Jag har nu gjort färdigt min utbildning och även gjort praktik. Så här i startgroparna försöker jag börja tänka på mig själv som företagare. Inte helt lätt. Jag tror på vår idé, men det känns lite som att ta rodret och styra ut på okänt vatten.

Men, jag har bestämt mig för att sluta noja och utgå från att det här kommer att bli bra. Äntligen, tillslut så kommer det att bli bra. Man måste ju tro på sig själv. Dessutom har vi stöd både från arbetsförmedlingen och från Almi, vilket känns som en trygghet.

Vi har nu fått hem Troll hundfoder som vi kommer att sälja via vår webshop som jag håller på att bråka med. Med leveransen kom också en känsla av att nu är det snart dags att dra igång på riktigt. Den första maj kommer vi att öppna upp webshopen där vi inledningsvis kommer att sälja foder. Vårt mobila hunddagis börjar rulla så snart det är godkänt av länsstyrelsen och jordbruksverket. Vi har redan kunde som väntar på att vi ska starta, så det känns väldigt roligt.

20170419_121425

Idag kom våren tillbaka också!

4 reaktioner till “Snart drar allvaret igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s