Att leva lite farligt

Fredag, och det händer saker på den privata fronten som jag ännu inte kan berätta om. Jag och hundarna har fredagsmys efter att vi har varit ute på en träningspromenad. Ibland tror jag att jag kanske gillar att leva lite farligt. Att själv som en inte allt för stor tjej ta ut fem starka draghundar på en dragpromenad… hur tänkte jag där? Men jag gick på en timmerväg där vi alltid är helt ensamma och jag hade midjebälte. Hiku fick låna Akiras dragsele igen, Amy och Karak gick i täten, också med dragselar. Dia och Akira fick vgw-selar för att dämpa det totala trycket, om ni förstår.

Och om det kommer ett rådjur, tänker ni kanske… Faktum var att vid ett tillfälle måste det ha varit något vääääldigt spännande mellan träden. Amy och Karak drog för sina liv, Akira sprang runt och pep och Dia och Hiku stod och vädrade med nosarna. Då satte jag mig faktiskt ner på knä för att ha kraften att hålla emot. När de lugnat sig lite bytte vi håll. Och så var det inte så mycket mer med det.

DSC01325 (2)EDSC01333 (2)EDSC01349 (2)E

Hiku har ju verkligen inga problem med att hänga med de större. Det är jag som får dämpa henne och se till att hon inte jobbar för mycket för sin ålder. Det är en häftig hund 🙂 På måndag blir hon 6 månader. Hon börjar bli stor!

DSC01362 (2)EDSC01374 (2)EDSC01379 (2)EDSC01368 (2)EDSC01405 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s