Livat på landet

Igår hade vi besök av Varga och hennes två hundar Lobo (tamaskan dog) och Raven (american wolfdog). Det blev fart och fläkt på gården med hundbus samt pastasallad och ugnsgräddade bullar till oss människor. Trots att det virvlade av fluffiga svansar i luften och ivriga tassar i den leriga backen så kändes allt relativt lugnt, så lugnt det kan vara med sju hundar. Det märks att de börjar lära känna varandra. Hiku och Raven har ju gått valpkurs tillsammans och träffats flera gånger nu, och det är så otroligt häftigt att se hur mycket de har växt från första gången de träffades! Visst, små valpar är ursöta, men både Hiku och Raven har förvandlats från att vara små, ludna och rultande varelser till att bli vackra och vilda hundar som börjar passa kostymen.

PicMonkey Collagehu

Ett annat tydligt tecken på hur mycket Raven har vuxit är att Karak var väldigt intresserad av henne helt plötsligt. Sist hundarna träffades brydde sig Karak knappt om Raven, men igår skulle han busa med henne hela tiden.

IMG_0269 (2)E

Att se hundar som gillar varandra busa och leka måste ju vara bland det härligaste som finns! Förutom att Karak och Lobo inte går så bra ihop (de får turas om att vara ute på gården och busa) så är det här ett väldigt fint gäng. Amy är med lite ibland men verkar mest tycka att de där yngre kan få hålla på och busa själva. Dia är med och busar när inte Lobo är med, då hon verkar tycka att Lobo är stor och lite läskig. Men snällare hanhund får man ju leta efter! Akira däremot älskar att leka med Lobo, de kan hålla igång hur länge som helst nästan. Tyvärr fick jag inte med några bilder på dem, det får bli nästa gång!

Det tråkigaste med att fota just nu är att allting har den här brungrå färgen, och det tillsammans med att det ligger lastpallar på gräsmattan/leran för att hindra hundarna från att gräva upp en krater, och att den fuuula senapsgula plåtboden syns på varenda foto. Ja, vi ska ta bort den, och jag ska försöka få det gjort snarast! Det är ju lite att ta tag i på gården så här på våren, vilket jag ser fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s