Drag, spontan hundutställning och bus med Jule

Helgen har varit händelserik, minst sagt. Andreas har varit borta och i lördags morse kom min syrras lilla son till världen, så nu är man moster ❤

Förutom det så har jag hunnit med att köra en massa drag, har kört cykel med Karak och Amy ihop vilket gick jättebra. Igår åkte jag spontant till hundutställning i Västerås tillsammans med Hiku. Eftersom jag planerar att ställa ut henne tänkte jag att det skulle vara bra träning för henne att visas i den typen av miljö. Hon var ju helt briljant och charmade alla. Tanken är att vi ska anmäla oss till SPHK:s oficiella utställning i Ånnaboda 25 maj.

Vi träffade en hel del fina vänner på utställningen, så det var en toppenkul förmiddag, och jag tror att Hiku hade minst lika roligt som jag!

 

Veckan har inletts med att vi är hundvakt åt en enormt söt liten Jule! Han är en sex månader gammal schäfervalp, född en dag innan Hiku! Så idag har han fått busa med våra hundar ute på landet och alla verkar ha haft det superkul. Till och med Amy var med och busade, hon som annars brukar vara lite vid sidan om. Vi ska vara hundvakt åt Jule imorgon och på onsdag också, så det blir livat. Jule är troligtvis också en kommande kund på vårt hunddagis, så det gör det extra kul att lära känna honom!

Igår gick jag och Andreas och lade oss kl åtta, helt slut efter en händelserik helg.

IMG_0445 (2)EIMG_0387 (2)EIMG_0407 (2)EIMG_0466 (2)gEIMG_0477 (2)EIMG_0499 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s