Kunskapstörst, ge mig tips!

Det som är så fantastiskt roligt med hundar är att det finns så otroligt mycket att lära sig, både om sina egna hundar och om hundar i allmänhet. Och det finns så väldigt mycket kunskap där ute. Jag törstar efter kunskap, jag älskar att läsa bra böcker, lära mig nya saker och uppleva den där känslan att världen öppnar sig lite mer.

Problemet inom hundvärlden är ju att det finns så otroligt mycket tyckande, så väldigt mycket ”kunskap” som är förlegat och förespråkare för denna förlegade kunskap. Och så finns det ju en massa ny och färsk kunskap. Den vill jag ta del av! Jag har ju mina favoriter, men jag vill alltid hitta mer.

Så jag vill jättegärna ha tips! Vilken är din favoritbok eller ”guru” inom hundvärlden? Böcker, artiklar, blogginlägg… allt är av intresse. Ju mer desto bättre 🙂

Jag har aldrig haft respekt för människor som inhämtar kunskap från EN enda källa och sedan predikar om detta om och om igen. Visst finns det personer som verkligen kan förtjäna denna ”gurustämpeln”, men det betyder inte att allt de säger är rätt, eller att inga andra kan ha någonting att komplettera med. En källa är ingen källa. Typ. Jag vill ta del av så mycket som möjligt för att få en bredare bild av hur saker och ting möjligtvis skulle kunna hänga ihop här i världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s