Valborg hos Varga

IMG_1064 (2)E

Vi hade ett mycket trevligt valborgsfirande igår, hos Varga.  Akira, Hiku och Dia följde med oss till Vargalyan där vi drack öl, tittade på lekande hundar, grillande ätbart på en fin hängande grill och sedan tände en livlig brasa till stämningsfull musik, allt i keltisk beltane-anda ( förutom sexuella inslag, haha ).

Jag har fått ta över ett fish-eyeobjektiv till en billig penning, så jag var ju tvungen att prova lite. Charmigt värre! Fotade Vargas tamaskan dog Lobo, blev ju hur bra som helst, haha. Ser fram emot att få leka lite med det här objektivet.

Förutom den genomträngande kylan så var allting precis som det ska vara en valborg. Men idag kom ju värmen! Vi har tillbringat första maj på vår altan i linne med en kall cider. Tagit en långpromenad med hundarna, då vi hittade ett undangömt litet vattenhål där de fick bada. Och Hiku älskar att bada, till vår förtjusning! Hon skuttade runt helt lycklig. Det är roligt med hundar som gillar vatten. Av våra hundar är det främst Dia, Karak och nu också Hiku som är vatendyrkare, medan Akira och Amy tycker att det räcker med att gå i med benen bara….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s