Vi behöver ny bil!

IMG_1106 (2)E

När jag köpte nya bilen var vi två personer och tre hundar som skulle åka i den. Jag köpte en kombi med stort bagageutrymme. Och nu så här ett år senare undrar jag hur f-n jag tänkte. Nu är vi två personer och FEM hundar. Plus att det faktum att jag nyligen blivit moster har fått mig att minnas att ja… man kanske ska ha barn någon gång också. Det har ju länge varit trångt i bilen, och nu är det fullsatt och mer än så.

Lite så här i förbifarten kan jag ju nämna att Dia tuggat sönder ena baksätet också, då jag korkad som jag var lämnade henne en kort stund ENSAM i bilen. Jag borde veta bättre. Men faktum är att Dia har mognat en del, det går att lämna henne ensam hemma och hon har varit väldigt duktig i bilen de senaste åren. MEN med Dia vet man ju aldrig. Just då blev hon uppenbarligen stressad.

Jag har ju insett sedan ett tag tillbaka att vi behöver en ny bil, och då med tanke på att kunna installera burar till hundarna. Och efter Dias bärsärk i kombin så känns det med ens högt prioriterat, om inte akut.

Men vad ska man ha då? Tycker att det här med bilar är svårt. Bäst skulle nog vara en mindre skåpbil, fast med fem säten så att man ändå får plats med en framtida familj. Och lika bra att satsa på extra utrymme för ännu fler hundar, vi vet ju att det kommer att bli fler. Den här gången gäller det att tänka lite framåt, till skillnad från sist. Då blir det lilla och stora skåpbilen på vår uppfart.

20170403_153505E

En tanke på “Vi behöver ny bil!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s