Anmälda till utställning!

IMG_1085 (2)E

Då var det gjort, jag har anmält Hiku till Sphk:s utställning i Ånnaboda den 25 maj. Med tanke på hur nervöst det känns redan nu så bävar jag lite för den dagen, men samtidigt ska det bli jättekul! Någon gång måste ju vara den första, och det är roligt att börja så här redan i valpklass.

Det kommer att bli en liten övernattningstripp tillsammans med vänner och förhoppningsvis bra väder och glada hundar. Hikus syster kommer att ställa i samma klass, så det blir ju superkul att se dem tillsammans. Lite valpträff mitt i allt. Så nu är det bara att träna!

Apropå lite det här med bilar som jag skrev om förut. Igår kom min pappa och hans fru över på middag. De körde upp på vår uppfart i världens läckraste, nyinköpta husbil! Jag blev helt såld, och tokavis. Jag sa till Andreas att nu vet vi vad nästa projekt blir. Tänk att ha ett litet hus på hjul och kunna åka var man vill, utan att behöva tänka på hur man ska bo. Andreas tyckte väl att vi har nog just nu med skåpbilen och företaget osv. Det är ju helt sant, men man kan ju alltid drömma om framtiden 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s