Ringträning med Hiku

20170504_191005

I en vacker kvällssol tränade vi igår ringträning på en gräsmatta lite utanför Uppsala tillsammans med några andra utställningssugna individer. Hiku är ju så fantastiskt duktig att man blir stolt i hela hjärtat. Speciellt med tanke på att vi inte har hunnit träna så mycket alls som jag hade planerat, på grund av en lite för späckad kalender.

Planen var att ta med fina kameran, men det glömde jag förstås, så det fick bli halvtaskiga  mobilbilder med en överexponerad Hiku. Det här är anledningen till att jag mest kan lägga ut foton på hundarna från hemmet och gården; så fort jag ska iväg på någonting så har jag så mycket annat i huvudet att jag glömmer bort att ta med kameran. Hur som helst så var det kul att komma iväg och vädret var ju inte heller att klaga på.

Det roliga med Hiku är att hon är så bra med störningar. Hon har bra fokus och verkar tycka att det är så himla kul. Känns mest som om det är jag som behöver lära mig hur man gör, haha. Tiden fram till den 25:e kommer att gå så otroligt snabbt har jag en känsla av.

20170504_190834

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s