A walk in the park och kärleken till Karak

IMG_1555 (2)E

Igår blev det sommar för en dag. Vi hade 17 grader och strålande sol. Den här gången fick Karak följa med in till stan och träffa Raven med matte Varga. Vi promenerade runt i gränbyparken och njöt av vädret och hundarna.

Efter parkpromenaden styrde vi kurs mot Baristas uteservering där jag vet att de är vänligt inställda mot hundar. De kom ut med vattenskålar och hundarna drack och drack tills vi fick gå in och be om mer vatten. Sen var det problemet att hitta en plats med skugga, eftersom två av deras tre parasoll var trasiga och inte gick att fälla upp. Men då var det två tjejer som satt vid det enda fungerande parasollet som erbjöd sig att flytta på sig så att ”vovvarna skulle få vara i skuggan”. Då blir man ju faktiskt lite varm i hjärtat. För det är ju faktiskt så att alla inte tycker om hundar, och det kan man ju inte förvänta sig heller.

Uppsala är tyvärr ingen utpräglad ”hundstad” i den bemärkelsen. Det finns inte så mycket caféer och liknande där hundar är välkomna. Man kan säkert få komma in på nåder på en del ställen, men det finns inga ställen där de öppet går ut med att de välkomnar hundar. Tyvärr. Nu blir det ju sommar så att man kan sitta ute, och då blir det ju betydligt lättare. Men det är ju så att det blir allt mer populärt att äga hund, och det är ju ett fantastiskt sätt att umgås på; både med sina tvåbenta vänner och med sina lurviga vänner med päls.

IMG_1458 (2)EIMG_1485 (2)EIMG_1465 (2)EIMG_1471 (2)E

Efter cafébesöket passade vi på att träna lite, fota lite, mysa, skratta. Jag njöt verkligen av att få en stund ensam med Karak. Han är en fantastiskt go, glad och vacker hund. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och stunderna ensam med honom är egentligen för få. Allting med honom är inte lätt, men det är det inte med någon hund, och kärleken till honom är lika självklar som att himlen över oss är blå. Tack för idag, Karak. Du är min kille, det vet du ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s