Med Amy på brukshundklubben

20170507_123530

Jag och Amy spenderade ett par timmar på Uppsala brukshundklubb idag, och tittade på tävling i IPO. Vi var där med en kompis till mig och hennes unga schäfer Jule, som vi var hundvakt åt för någon vecka sedan. Tanken är att vi ska hänga där lite mer nu i sommar när draget ligger på hyllan. Inget avancerat, men lite blandad träning. Det finns även ett hundbad alldeles i närheten som vi ska testa så fort som möjligt!

Medan vi var på klubben passade vi på att träna lite på skoj inne på agilityplanen. Amy var svårmotiverad, hon var mest intresserad av att lukta på alla spännande lukter där inne. Hon kan vara skitkul att träna med ibland, men då ska hon vara på det humöret. Hon har ju lite schäfer i sig, och ibland slår det igenom. Men idag var hon husky. Ibland saknar jag att träna agility. Min plan med Wynee var ju att få in en fot i den världen. Men ibland förändras livet. Jag kom till en punkt då jag insåg att jag var tvungen att välja mellan draghund och vallhund. Jag valde draghund och det har jag aldrig ångrat. Det är mig ända in i själen. Men vallhundarna kommer alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta.

Men apropå drag så ska det bli kallare igen nu i veckan, så än är det inte helt över till min glädje. Sista rycket liksom. Vi har ju inga mål, bara att få vara ute och njuta.

20170507_111257

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s