Återförsäljare av Troll hundfoder

Logo super premium

Nu har vi blivit återförsäljare åt Troll hundfoder.  Vi har startat med Troll Sport, som är ett helfoder utvecklat för att täcka alla kända näringsbehov hos jakt- och brukshundar samt andra hundar med hög aktivitetsnivå.

Vi har precis kickat igång webshopen, så för tillfället är det Troll Sport vi har i lager. Kommande är även försäljning av utrustning i form av dragselar, tolklinor, koppel och andra tillbehör, och vi håller på att dra igång ett samarbete med Dragråttan och Baggen. Mer om det kommer! Som sagt, allting är lite i startgroparna, men det är i alla fall kul att få starta upp. Här i Uppsala finns det i princip inga butiker eller försäljare av dragutrustning, även om det börjar ramla in lite dragselar på Arken Zoo. Vi hade en väldigt bra butik här som sedan stängde. Den skulle få en ny ägare, men sedan har vi inte hört eller sett någonting mer. Men det ska hur som helst bli kul att kunna erbjuda utrustning samt sprida intresset av draghundsporten!

IMG_0015 (2)E

Wild Things logo (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s