Leverans på ingång och det stora klivet ut i ovissheten

IMG_1861 (2)E

Med spänning inväntar jag första leveransen av dragutrustning från Baggen och under dagen kommer jag att lägga in en beställning hos Dragråttan. Men med hjärtat på lite snabbare frekvens så inser jag att min vilja att vara lite anonym kommer att få stå tillbaka i min roll som företagare. Det kommer ju handla om att gå runt ekonomiskt om man ska vara krass. Hundbranschen är ju tyvärr ingen guldgruva, MEN att få jobba med det man älskar är någonting jag kan kämpa för tills jag stupar.

Det som har stärkt mig är att jag har fått så mycket positiv uppbackning kring det här, både från vänner och från yrkesverksamma. Tack alla underbara vänner och ni andra som har lyckönskat och stöttat mig på den här resan ❤ 

Så nu sitter jag här, i vägskälet och på väg mot stora förändringar. Det jag vill och det vi håller på att jobba med är att försöka finnas tillgängliga för kunder även fysiskt i området här kring Uppsala, Sala och Enköping. Eftersom vårt företag kommer att vara mobilt kommer vi även ha möjlighet att ta oss till andra orter. Den här flexibiliteten är det som känns extra roligt. Intresset kring draghundsporten ökar hela tiden och av egen erfarenhet vet jag att man helst vill prova dragselar och annan utrustning på plats eftersom det är viktigt att det sitter bra. Speciellt om man är ny inom draget. Detta vill vi kunna erbjuda. När jag praktiserade på hunddagiset här i Uppsala fick jag många frågor kring drag med hund, och ägaren på hunddagiset efterlyste verkligen utrustning och utbildning kring detta. Det är lite på planeringsstadiet än så länge, men vi har en del på gång där!

Planen har funnits i mitt huvud i ett par år, men nu vet jag att jag också kommer att gå en hundinstruktörsutbildning, och det kommer att bli på Hundsteg då jag har så otroligt stort förtroende för dem och deras syn på hund.

Sen är det mina funderingar kring bloggen. Den har alltid varit av rätt privat art och det är det jag gillar med att blogga. Att marknadsföra mitt företag är egentligen ingenting jag vill göra på bloggen, men samtidigt är ju marknadsföring en viktig del när man bygger upp sitt företag, I know… Hehe, jag som INTE delar mina blogginlägg på min privata facebook-wall för att jag inte vill att allt och alla ska gå in och läsa. Man kan säga att jag är lite ambivalent här, eftersom jag samtidigt gillar att skriva och tycker det är kul när folk läser. Rätt folk. Jag kanske får starta en ny blogg som är inriktat mot företaget och ha kvar den här som min lite mer privata. Jag vet faktiskt inte. Det här är ju en draghundsblogg och företaget kommer att på flera plan vara inriktad mot draghundsporten. Jag kommer nog känna efter ett tag vad som känns rätt för mig.

Hur som helst så kommer verkligen en ny tid att börja här i maj. Jag har ju velat det här så länge, men livet har kommit emellan. Så det är en sån fantastisk känsla att jag inte bara har tagit mig igenom allt och kommit dit jag var innan livet rasade samman, utan att jag också har kommit ännu längre och tagit det stora klivet ut i ovissheten.

IMG_1540 (2)E

Karak, min ledstjärna i mörkret ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s