Älskade hundgård

IMG_1855 (2)E

Medan andra tittar i kataloger för att inspireras av heminredning eller hur de ska bygga sin altan sitter jag och googlar på bilder på hundgårdar och berikning. Det är nästan som en drog. Jag fantiserar inte bara om hur vårt nästa hus ska se ut, framför allt drömmer jag om att få bygga de där hundgårdarna som jag alltid har velat bygga. Stora, fina och med en massa berikning. Ju fler hundarna blir desto mer kommer de att bo i hundgårdarna. Och då vill jag verkligen att det ska vara en härlig plats för dem.

Vi har kommit en bit längre med våra hundgårdar och för varje sak vi gör känns det lite bättre. Men det är mer som ska göras; fler hundkojor, och upphöjda utkiksplatser, samt generellt mer berikning. Det vi har nu är lite av det provisoriska slaget. Vi har ju haft så sjukt mycket att göra den senaste tiden, med företaget och allt, så en del saker har fått vänta helt enkelt. Men grannen skänkte bort en massa stenplattor som vi ska hämta och lägga på marken för att förhindra att de kan gräva sig ut.

Det märks att hundarna tycker mer och mer om hundgårdarna ju mer vi har jobbat på dem, och vi ser till att spendera mycket tid med dem där, för att göra det till ett positivt ställe. Jag vill inte att hundgården bara ska vara en förvaringsplats utan en plats där hundarna trivs. Jag tycker att det är kul med inredning, och det kanske låter konstigt eller nåt, men jag tycker också att det är superkul att bygga och inreda hundgårdar!

4 reaktioner till “Älskade hundgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s