Ett stort paket och inspirationen tillbaka

IMG_2143 (2)E

En stor skåpbil från DHL körde upp på uppfarten i morse med ett stort paket till oss med en massa roliga saker. Jag som ett barn på julafton och hundarna lite undrande när saker skulle provas på korsen och tvärsen. Men perfekt tillfälle att träna lite vardagslydnad.

Vi tog med hundarna, de nya prylarna och kameran och gick ut till fälten utanför oss. Det var lite av en utmaning att få hundarnas uppmärksamhet eftersom bonden precis gödslat åkern, vilket tydligen luktade väääldigt intressant. Med tanke på detta var de väldigt duktiga, och hur som helst fick vi en hel del bilder. Neewas multi harness var en stor favorit. Bra passform, rejäl men ändå inte klumpig.

Leende har jag suttit och redigerat bilderna. Sötnosarna, de vet ju verkligen hur de ska se så där glada och söta ut på kort ❤ Vädret var bra också, ljust och fint, men inte för soligt.

Jag måste erkänna att det känns kul att inspirationen är lite tillbaka och att jag har kommit igång att fotografera igen. Det har varit en rätt lång tid då jag inte har haft orken, tiden eller lusten att skriva eller fotografera. Det har känts tråkigt, men samtidigt har det varit skönt att koppla bort allt och fokusera på hundarna, Andreas och mig själv. Det har varit nödvändigt. Men nu har orken hittat tillbaka till mig, till min kropp och min själ. 

2 reaktioner till “Ett stort paket och inspirationen tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s