Utställningsdebut i Ånnaboda

IMG_20170525_205827_180

Då var det dags tillslut, utställningsdebut för mig och Hiku på Sphk:s officiella utställning i Ånnaboda. Det drog igång redan i onsdags, då vi packade in hundar och packning i skåpbilen och drog iväg. Tillsammans med ett par vänner bodde vi i en stuga över natten till torsdag. Onsdagskvällen förflöt relativt enligt plan, med lite grillning och polarhundsprat.

IMG_3076 (2)öE

IMG_3086 (2)E

IMG_3084 (2)E

Torsdagen startade i full fart. I en blandning av glädje, stress, förväntan och nervositet spenderade jag ett par timmar minglande bland folk och hundar. Det var fantastiskt kul att träffa Hikus syster Qanik och hennes fina matte Amanda. Det är det roligaste med att vara på tillställningar som denna; att träffa annat polarhundsfolk, och deras härliga hundar.

Som tur var hade jag Amanda och Emelie som stöttepelare när jag tillslut skulle in i ringen. Men det blev ju så som det så ofta blir när man bygger upp en nervositet; att det inte är så läskigt som man har föreställt sig. Det var till och med ganska roligt. Hiku var jätteduktig

Väl hemma sov jag i tre timmar, sen gick jag upp och drack en stor kopp kaffe. Helt mentalt slut och med en massa erfarenheter rikare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s