Härliga flockliv

IMG_3980 (2)E

Chilkoot Chilly har börjat komma in lite i flocken. Inte helt oväntat är det Hiku och Akira hon har kommit närmast. De yngsta i gänget. Det är väldigt kul att få hem en till valp när man har minnen av Hikus första tid hemma så färskt i minnet. Mycket är lika och mycket är olika. Hiku var mer framåt och tuffare i mötet med de stora hundarna, Chilly är mer försiktig, men nyfiken och glad.

Som jag skrv tidigare, det är så faschinerande att se Hiku bredvid Chilly. För ett halvår sedan var hon lika liten. Tiden rusar iväg och det går undan i svängarna. Hiku känns lite mer mogen helt plötsligt.

IMG_3733 (2)E

Jag tror att jag har mognat lite också, faktiskt. Jag börjar komma in i det här att ha en riktig flock. Det flyter på nu, på ett helt annat sätt än tidigare. Vi har hittat bra rutiner vilket har hjälpt både mig och hundarna. Det gick ju fort från tre till fem hundar vilket var lite av en utmaning. Hundar som inte kände varandra, nya rutiner. Dels har det tagit lite tid för hundarna att hitta varandra, i alla fall för en del, t ex Akira och Dia, samt Karak och Hiku. Dels så har det tagit lite tid för mig att hitta rutiner som jag tycker fungerar för alla inblandade. Det är ju en hel del olika individer med olika behov. Men nu har vi kommit väldigt långt. Och när vi är här där vi är nu inser jag hur fantastiskt kul det är med flocklivet. Nu känns allting faktiskt bara väldigt roligt! 

IMG_4012 (2)E

IMG_4076 (2)E

IMG_3903 (2)E

IMG_3924 (2)E

IMG_4071 (2)E

IMG_4001 (2)E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s