Grattis Karak!

IMG_4724 (2)E

Idag fyller finaste Karak hela sju år! I ett och ett halvt år har han varit del av mitt liv, och även om vägen har varit gropig så har jag alltid, alltid varit glad över att få dela tillvaron med honom. Det har ju inte varit den lättaste tiden i mitt liv, och tillsammans har vi varit med om några tvära vändningar och oplanerade förändringar. Men vi har kämpat vidare och nu har vi hittat till landet, till friheten, till draget och till den värld dit jag så länge velat komma.

Karak är en sån fantastisk hund. Han har lärt mig mycket om mig själv, om rasen alaskan malamute, om glädjen och äventyret i att få dela vardagen med dessa varelser som bär på så mycket ursprung.

Han är en hund med en stor integritet och en tydlig vilja, stark och envis som en oxe, men han är alltid, alltid så otroligt mjuk och vänlig mot oss tvåbenta.

Grattis på din födelsedag Karak! Jag älskar dig i vått och torrt. 

IMG_3950 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s