Miljöträning och grillning i Vargalyan

IMG_4822 (2)E

Miljöträning…. det där som är så viktigt. Vi blandar vila med aktiviteter för lilla Chilly, allt i lagom dos. Igår skulle vi aktivera Karak och Akira innan vi skulle iväg till Varga för att grilla, och då valde vi att åka in till Sala och vistas lite i stan. Bra miljöträning för valpen, och mycket mentala intryck för de andra. Numera hänger vi ju inte så ofta i stan (tack och lov).

Chilly är lite försiktig i början, men hon vänjer sig ändå snabbt och hon har nyfikenheten. Och man märker för varje gång att det går snabbare för henne att bli trygg. Hon är ju i en ålder nu då hon är väldigt mottaglig för nya intryck, så det gäller att passa på. Träffa vuxna och barn, hundar av olika raser och i olika storlekar, bilar, barnvagnar, cyklar, rollatorer…

IMG_4818 (2)E

IMG_4776 (2)E

IMG_4777 (2)E

IMG_4826 (2)E

På eftermiddagen drog vi iväg till Varga och hennes vargalya. Där slängde vi på en salig blandning av kabanoss, salsiccia och nötkorv medan hundarna letade efter gamla ben i trädgården. Vid ett tillfälle var jag inne i hennes kök och drabbades av en flash back från vårt första besök där, då vi hade Hiku med oss, som inte var mycket större då än vad Chilly är nu. Och Raven var också så himla liten, även om hon är nån månad äldre än Hiku. Tänk vad de växer fort ändå! 

IMG_4893 (2)E

IMG_4920 (2)E

IMG_4903 (2)E

IMG_4912 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s