Vi längtar…

IMG_4951 (2)E

Ja, egentligen ska man inte klaga. Sommaren är ju härlig. Eller? Sanningen är den att man faktiskt inte måste älska sommaren.  För mig innebär sommaren att jag inte kan träna hundarna på det sätt jag vill och älskar, man måste hela tiden kämpa mot fästingarna eller köpa dyra fästingmedel, ikväll har jag suttit och blivit terroriserad av en fluga i ett par timmar som vägrar lämna mig ifred, det finns ormar i gräset, man får soleksem och badar i svett så fort man ska anstränga sig lite.

Ok, nu målar jag upp en bild av en varm sommar, och det är ju inte alltid vi har det här i Sverige. Men fästingarna, flugorna och ormarna finns ju där oavsett temperatur. Jamen bada då, som är så härligt… Jag har ju insett att jag faktiskt inte gillar att bada. Not that much. Om jag ska bada ska det vara i alla fall över 22 grader i vattnet och väldigt varmt i luften.

Jag längtar efter hösten. Jag längtar efter att komma igång med draget, att utöka spannet, att komma igång på riktigt med företaget, att köpa nytt boende, det där drömboendet…. Jag försöker leva i nuet, men det är inte alltid så lätt när jag har så många mål, så många drömmar och inte riktigt har kommit dit ännu. Jag lovar, jag ska försöka njuta av sommaren. Men innerst inne längtar jag bara. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s