Livet i övrigt och planer för sommaren

IMG_4342 (2)E

Livet lite i övrigt: uppe med tuppen för att gulla med den morgonpigga valpen, torka lite kiss och bajs inne, städa upp efter Chillys och Hikus framfart, samtidigt som jag funderar lite stilla över om jag är osedvanligt otursförföljd. Jag syftar då på diverse bilar som ska in på verkstaden, sjuka hundar, försäkringsbolag som vill att man betalar en massa pengar men inte själva vill betala ut pengar vid skador, supersega länsstyrelsen som inte verkar ha bråttom att fatta några beslut och så vidare.

Andas lugn. Var sak har sin tid.

I brist på annat arbetar jag på webshopen, och vi har börjat sälja lite diverse saker vilket är roligt! Något positivt i allt annat krångel.

Våra planer för sommaren håller på att ta form lite. Förutom att jobba så har vi tankar om att vi ska göra en eller ett par vandringar, gärna i fjällen. Det är någonting jag länge har velat och nu finns det inte en massa annat som ska komma i vägen hoppas jag. Det blir förhoppningsvis en tripp till Bremön också, mitt paradisö utanför Sundsvall. Förra året åkte vi dit med Karak, Dia och Amy, först till midsommar och sen en till tripp lite senare. Ett väldigt mysigt ställe! Det blev mycket bad och lek för hundarna, och det är ju det man vill göra på sommaren 🙂

IMG_4677 (2)

IMG_5535 (2)E

IMG_4740 (2)E

IMG_4400 (2)EE

 

2 reaktioner till “Livet i övrigt och planer för sommaren

  1. Ja noen ganger står problemene i kø for å slå til, gjerne flere om gangen. Har vel en følelse av det samme det siste året for meg også. I går toppet det seg med at bilen takket for seg og jeg kom meg ikke hjem etter å ha sett på et stort hundearrangement. Uten bil blir man ganske hjemmekjær. Men jeg har troa på at, det må da en gang snu! Neste år kanskje? 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s