Vita hundar och en Chilly

IMG_5950 (2)E

Igår gick turen till Linda med de två vita herdehundarna Bamse och Lufsen, och den söta huskyblandningen Lady. Med oss hade vi Chilly och Hiku. Hiku har kommit in i en ålder då hon tycker att det kan vara lite läskigt med främmande hundar, men om hon får avvakta lite och titta på håll så slappnar hon ganska snart av. Samma med Chilly, som kan vara väldigt försiktig i början, men sedan bli framåt om hon bara får ta det lite i sin egen takt.

Linda har jag fått kontakt med via instagram, och idag skulle vi leverera ett långkoppel från baggen som hon ville köpa av oss. Så vi passade på att hälsa på henne och se hur de bor, för att förena nytta med nöje. De bodde jättefint inte så lång ifrån oss, och hundarna var supergoa och glada. Det blev ett virrvarr av vita hundar, och så en liten Chilly.

Jag har ju länge haft vit herdehund som en av mina favoritraser, så det är så himla kul att hon har just dessa hundar. Hon kör också drag med sina, och till hösten ska vi börja köra lite tillsammans. Det är alltid lika roligt att lära känna folk med liknande intressen!

IMG_6018 (2)E

IMG_5996 (2)E

IMG_5989 (2)E

IMG_6050 (2)E

IMG_6057 (2)E

IMG_5990 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s