Välkommen nya bilen!

20170619_133201 (1)

Idag åkte vi med personbilen till en bilhandlare här i Uppsala, och åkte därifrån med en skåpbil. En renault trafic blev det, äntligen plats för rejäla hundburar! Efter två söndertuggade personbilar kände jag att det fick vara nog. Dags för de riktiga grejerna. Chilly fick hänga med på bauhaus för att inhandla material till burarna, som vi ska bygga själva.

20170619_115616

20170619_113543

Väl hemma påbörjades byggandet i värmen. Det kändes egentligen alldeles för varmt för att göra någonting fysiskt överhuvudtaget, men vi måste ju ha burarna klara så fort som möjligt, så det var bara att kämpa på.

Det är inte bara det här med att bygga burar. Vi satt och drack kaffe inne i skåpet och diskuterade ett bra tag hur vi ville ha det. Vi utarbetade en plan, men det skulle inte förvåna mig om någonting blir ändrat under arbetets gång. Hur som helst ska det bli väldigt kul att få det klart! Arbetet får fortsätta imorgon…

20170619_155923

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s