Lycka är de där stunderna…

IMG_8217 (2)E

…när man kan sitta på en sten vid en klippig strand långt ut i skogen, dricka saft och betrakta sex lyckliga hundar springa runt och busa vid strandkanten, bada, simma och bara få vara så där underbart fria. 

Vi hittade en väldigt fin och undangömd liten lägerplats vid en sjö som ligger inte så långt från vårt hem. Dit tog vi alla hundarna och lät dem bara ha roligt, medan vi satt och fikade.

Det är det här vi gör nu; har picknick i skogen och njuter av naturen. Det är lika bra att ha lite ”semester” nu medan vi väntar på transportörstillståndet från jordbruksverket och allvaret drar igång.

IMG_8243 (2)E

IMG_8351 (2)E

IMG_8398 (2)E

IMG_8273 (2)E

IMG_8283 (2)E

IMG_8257 (2)E

IMG_8414 (2)E

När vi var där vid stranden hände även något roligt… Vi fick bevittna hur Karak och Hiku busade för första gången. Alltså på riktigt lekte, sprang och jagade varandra och hade kul. Karak har ju varit lite si och så intresserad av valpar, han har mest varit av den uppfostrande sorten mot Hiku. Men vi har märkt att ju äldre hon blir desto mer börjar Karak ”mjukna” och idag lekte de som sagt för första gången, vilket var kul att se! Karak har gjort ett par lekinviter tidigare, men Hiku har haft för stor ”respekt” för Karak för att våga leka med honom, så det var också kul att se att leken idag var ömsesidig.

IMG_8388 (2)E

IMG_8391 (2)E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s