Framför vagnen

DSC01765 (2)E

Idag körde vi ett fyrspann framför vagnen och en Dia bredvid. Äntligen var det svalt och vi inte var uppbokade med annat, så vi fick till en liten dragtur. Det märks att hundarna verkligen har saknat draget men vi tog det lugnt ändå. De är inte ensamma om att ha saknat det, jag längtar ständigt efter hösten som ni vet, men försöker ändå njuta av sommaren!

Jag är i alla fall glad över de svalare dagarna, hundarna mår bättre och man kan vara aktiv. Och jag ser grymt mycket fram emot den kommande säsongen, med taggade hundar och nytt tillskott till spannet. Jag har också förlikat mig lite med att vi bor som vi gör och att vi måste åka iväg för att dra. Det gör säkert många för att hitta de där långa, perfekta dragvägarna, men det hade ju såklart varit skönt att ha träningsrundor runt knuten. Men det gick ändå bra med släden på biltaket i vintras. Nu hoppas vi på fler svala dagar så att vi så småningom kan börja träna på riktigt 🙂

DSC01819 (2)E

DSC01792 (2)E

DSC01802 (2)E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s