Livets berg- och dalbana

Hemma igen efter ett litet äventyr i det vackra Älvdalen, med resa till både Fulufjället och Rotensugnet naturreservat. Ingenting överdrivet dramatiskt över vår lilla tripp, med en pensionär till mamma och en valp i ryggsäcken, men tillräckligt inspirerande för att ge en otrolig mersmak. Nästa; längre norrut, mer primitivt och en äldre Chilly. Men Njupeskärs vattenfall samt Rotensugnets vackra vildmark stod för det dramatiska den här gången. Att sitta på ett fjäll och insupa utsikten har jag ju drömt om väldigt länge, och från Fulufjällets sluttning såg vi Idre fjäll breda ut sig.

IMG_8921 (2)E

IMG_8798 (2)E

IMG_8867 (2)E

IMG_8824 (2)E

IMG_8789 (2)E

IMG_8824 (2)E

IMG_9068 (2)E

IMG_9061 (2)E

IMG_9070 (2)E

Apropå berg och dalar så är ju livet i sig en berg- och dalbana. Hemma och allvaret tränger sig på, där ena dagen ger energi och framtidstro och nästa dag kan föra med sig tvivel och oro. Det kan gå fort i svängarna, och jag hanterar det genom att tänka på den där känslan jag hade när jag kände inspiration under de dagar då oron tränger sig på. För jag vet att det går över, och att glädjen alltid kommer tillbaka. 

En tanke på “Livets berg- och dalbana

  1. For en flott tur! Jammen er det godt at livet går litt sånn opp og ned, ellers hadde en ikke satt pris på at verden smiler til deg. Det ordner seg alltid for snille jenter 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s