I väntan på att kugghjulet börjar snurra…

Medan alla andra längtar efter semester och ledighet längtar jag efter att få jobba. Jag längtar efter att få en normal vardag. Ingen glädje utan sorg, inget solsken utan regn, ingen helg utan vardag. Jag tror inte att folk som aldrig varit sjukskrivna och hemma dag ut och dag in förstår hur urbota j-vla tråkigt det kan bli tillslut. Visst, man har hur mycket tid som helst till att hitta på roliga saker, men man ska ju ha orken och inspirationen till det, och den har en tendens att tyna bort. Jag är en person som fungerar så att ju mer jag gör desto mer energi får jag till att göra ännu mer. Det är som ett kugghjul. När det väl rullar så går det lätt och allt flyter på, men står det helt stilla krävs det enorm kraft för att få igång maskineriet.

Men transportörstillståndet kan komma vilken dag som helst, så snart kommer kugghjulet att börja snurra.

Hundarna har semester och njuter av att vara fria på gården. Efter vår lilla minisemester tar vi det lugnt här hemma. Chilly och Hiku har verkligen blivit som ”systrar”. Leker och busar. Akira är ibland med i leken, ibland säger  hon till när hon tycker att de är jobbiga. Karak är mindre bossig än han var med Hiku, han strosar runt som en lejonhane i sitt revir och säger till ibland när valparna busar för nära honom. Helst av allt vill han kela med husse och matte. Amy börjar kännas som en pensionär. Ligger i skuggan och vilar och vill helst vara lite för sig själv, men älskar fortfarande att hitta på saker. Dia är Dia. Kan inte låta bli att hålla koll på ifall det kommer några inkräktare. Går runt lite då och då och pussar på oss människor och de andra hundarna.

Livet i övrigt rullar på, förutom att jag har varit inne i en period då jag känner för att dra mig tillbaka. Det är lite tyst på bloggen, jag behöver paus ibland. Sitter på altanen och titta på när hundarna leker, eller hänger i hundgårdarna tillsammans med dem. Gömmer mig lite från omgivningen och samlar energi för att möta den igen. Och när jag väl har samlat den energi jag behöver, då kan jag möta omvärlden med entusiasm. 

IMG_9662 (2)E

IMG_9497 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s