Skogshäng och hundgårdsprojekt

Långa promenader måste ju undvikas när Chilly är med, så vi brukar gå in i skogen, hitta ett mysigt ställe och sen chillar vi där. Chilly får springa runt lite löst och nosa, Akira kan gräva hur mycket hon vill och de andra kan njuta av stillheten och leta godis i mossan.

Chilly har fått en ny sele, och det blev en rukka, likadan som Hikus. De är bra eftersom de går att spänna ut och in och anpassa storleken medan de växer. Chillys nya sele är lite för stor ännu, men hon växer ju så det knakar! Hon är i alla fall sjukt söt i den nya färgen ❤

IMG_9939 (2)E

IMG_9730 (2)E

IMG_9769 (2)E

IMG_9835 (2)E

IMG_9877 (2)E

IMG_9881 (2)E

IMG_9741 (2)E

IMG_9846 (2)E

Och så har vi börjat med ett nytt hundgårdsprojekt. Det är lite som hus; man blir aldrig helt färdig. Det har stått en gammal vedbod i ena hundgården som vi fick hjälp av Andreas pappa att ta ner. Istället ska vi bygga en till hundkoja, samt göra ett fint ”klättertorn” där den stod. Ser verkligen fram emot det bygget! När vedboden väl var nere såg hundgården helt plötsligt dubbelt så stor ut, så det ska bli kul att kunna utnyttja ytan på ett bättre sätt.

Kvällen innebar soffläge med ryggskott efter att jag försökte dra upp en av plintarna ur jorden med rå styrka, vilket jag inte lyckades med. Däremot vägdes det upp av att vi äntligen kunde njuta av säsongsstarten av Game of Thrones säsong 7! 

20170717_141927

20170717_145102

20170717_151515

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s