Utkikstorn, dragträning och grönt kort

”Det är mycket nu” har blivit lite av ett skämtsamt mantra här hemma. Förutom allting med företaget (som tar en jäkla massa tid men aldrig kommer igång (nej vi har fortfarande inte fått sista tillståndet (alla myndigheter har väl semester nu eller nåt))) så håller vi på att bygga hundhus och utkikstorn så att händerna blöder. Vi vill bli hyfsat klara med hundgårdarna innan vi börjar jobba. Idag på kvällen förklarade vi oss färdiga med bygget för den här dagen och tog alla hundarna ut i skogen. Chilly fick dra handduk och de andra hundarna fick njuta av skogen.

I helgen drar jag iväg för att ta Grönt kort i drag vilket jag har tänkt länge att jag ska göra, men ni vet, det har ju varit så mycket annat. Hur som helst, att få en spark i baken är inte fel och det ska bli hur kul som helst att ta det där kortet. För till hösten blir vi ett team på allvar.

IMG_0883 (2)E

IMG_0964 (2)E

IMG_0917 (2)E

IMG_0931 (2)Ef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s