Grönt kortkurs och början på allvaret

Helgen har jag spenderat i Mora på Grönt kortkurs för sphk Gävle-Dala. Det är ju en hög tröskel för mig det här med att tävla. Inte för att jag inte vill, men för att det känns läskigt. Som tur är så har man ju några runtomkring som kan sparka mig lite där bak och det är jag väldigt tacksam för! Det var en väldigt trevlig helg, med nya bekantskaper och en massa mer kunskaper.

Till hösten börjar allvaret. Med licensen som ett faktum är det ingen återvändo. Jag och en kompis tänker försöka våga oss på en första barmarkstävling nu i oktober. Det är precis som med utställning; det gäller att bara göra det. Men även om det ska bli kul att testa på att tävla så är mitt största mål just nu att själv utvecklas tillsammans med hundarna och att ha kul tillsammans!

Så nu laddar vi mentalt, pluggar IFSS-regler och väntar på att sommaren ska ta slut så att vi kan börja träna. Jag kan ju säga att den här helgen har fått mig att längta ännu mer till hösten. Men under tiden kan vi socialträna valparna, öva på kommandon, låta Chilly dra trasor och sen bara gosa och mysa förstås.

20170723_123411

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s